EXCLUSIV! S-A AFLAT IDENTITATEA BĂRBATULUI

Martorii care au vazut-o pe vedetă au declarat că se afla într-o stare deplorabilă și că fusese dată afară din casă de partenerul agresor.

Cunoscuta brunetă era de puțin timp împreună de cel de care s-a îndrăgostit; ea a pus primele poze cu noul iubit cu puțin timp înainte de Revelion.

Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu
Potrivit declarațiilor făcute de unul dintre martori, Daniela Crudu a așteptat medicii și polițiștii afară din casă, pentru că iubitul bătăuș a izgonit-o. Agresorul se numește Seco Dubravko și este originar din Croația.

“Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere. A completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar”, a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, unul dintre cei care au văzut-o pe Daniela Crudu după ce aceasta a sunat de urgență la 112.