Fanii au fost uimiți!

Dani Mocanu, unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi ține foarte mult la imaginea sa.

Tocmai de aceea, acesta a trecut prin multe transformări, iar ultima a fost cea care i-a schimbat total înfățișarea.

De curând, Dani Mocanu a ajuns în cabinetul medicului estetician cu o pretenție foarte ușor de îndeplinit. Celebrul manelist și-a făcut implant de păr și toată lumea voia să vadă cum arată acesta acum, după ce a trecut puțin din perioada de recuperare.

Dani Mocanu se recuperează după intervenția de implant de păr

Ei bine, după ce și-a ținut un pic în suspans fanii, Dani Mocanu a dat cărțile pe față și a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care încă se află în perioada de recuperare dar, cu toate acestea, arată decent. Cu toate acestea, manelistul a trecut prin clipe destul de neplăcute. Dani Mocanu nu a ținut cont de recomandările medicului și s-a abătut de la o regulă importantă, aceea de a purta o banderolă pe cap imediat după intervenție, s-a ales cu fațâ desfigurată și umflată. Acum, manelistul a postat o fotografie pe contul lui de Instagram prin intermediul căreia le-a arătat fanilor săi cum s-a vindecat intervenția estetică, dar și cum arată acum.

Se pare că Dani Mocanu se recuperează foarte repede și este mai încrezător ca niciodată în imaginea lui. Mai mult, manelistul și-a reluat evenimentele și este fata să-și bucure din nou fanii cu piesele pe care aceștia le fredonează la toate petrecerile.