FEMEIA PENTRU CARE COSTEL CODREANU A INTRAT LA ÎNCHISOARE

Costel Codreanu a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că a plătit un hacker să intre în laptop-ul soției lui, Grațiela.

Interlopul a apelat la acestă metodă pentru că o bănuia pe soția sa de infidelitate.

Măcinat de gândul că este înșelat, Costel Codreanu a apelat la serviciile unui hacker pe care l-a pus să îi „spargă” laptop-ul Grațielei, pentru a afla dacă și cu cine este „tradus”.

Astfel, a fost condamnat pentru trei ani la închisoare. Deși condamnarea inițială era mult mai mare, sentinţa definitivă dată de Curtea de Apel Cluj a redus pedeapsa primei Instanţe, care stabilise 8 ani de închisoare pentru interlopul din Iași.

„Este o soluţie echitabilă pentru care am muncit ani buni! Având in vedere faptul ca domnul Corduneanu are executata o mare parte din pedeapsa ca arest preventiv, va mai executa câteva luni!”, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Costel Corduneanu, citat de ziaruldeiași.ro.

Costel Corduneanu este un fost luptător de performanță, ce a participat la două Olimpiade. El a fost condamnat pentru infracţiuni de acces ilegal la un sistem informatic, cu ajutorul unui hacker. Laptop-ul fostei soţii, Grațiela, pe care o bănuia de infidelitate a fost accesat ilegal și fără consimțământ de către un hacker. Chiar dacă în acte intrlopul și soția sa sunt divorțați, ei continuă să formeze un cuplu și au împreună trei copii.

Această infracținue nu este singura de care Costel Codreanu este bănuit . El a mai fost implicat și în cazuri ce includeau cosumul și deținerea de droguri.