Fiul lui Kamara urmează să treacă printr-o nouă operație dificilă! „Ne cam sperie intervenția”

Leon, fiul lui Kamara, urmează să treacă printr-o nouă operație dificilă pentru a-și îndeplini cât mai curând visul de a merge. Deși micuțul pare că nu se teme deloc, părinții acestuia au declarat că sunt destul de speriați de intervenție.

Fiul lui Kamara urmează să treacă printr-o nouă operație dificilă.
Leon va merge în Barcelona alături de părinții lui.

Kamara și Oana sunt destul de speriați de intervenție.
Fiul lui Kamara a trecut de-a lungul timpului printr-o serie lungă de operații, care mai de care mai dificile și costisitoare.

Artistul face orice pentru fericirea micuțului, sperând ca în viitorul cât mai apropiat să poată merge așa cum trebuie.

Fiul lui Kamara urmează să treacă printr-o nouă intervenție dificilă

Astăzi, faimosul cântăreț a anunat la o emisiune tv că Leon urmează să treacă printr-o nouă intervenție. Operația va avea loc în Barcelona, pe data de 27 iulie. Potrivit lui Kamara, este vorba despre o operație de alungire de mușchi.

Artistul a spus că s-a întâlnit cu mama lui Leon pentru a pune la punct un dosar ce conține teste de sânge și pentru coronavirus, toate astea fiind necesare. Kamara, Oana și Leon vor pleca pe data de 26 și se vor întoarce în țară pe 29 sau 30 iulie.

„Chiar acum vreo trei, patru zile am primit actele și m-am văzut cu Oana ca să putem face dosarul, pentru că sunt niște teste de făcut înainte, bineînțeles și cele pentru COVID-19, cât și cele de sânge, iar apoi vom pleca până pe data de 26 cu o întoarcere pe data de 29 sau 30”, a mai spus Kamara.