FOTO / Edward Sanda și Cleopatra Stratan, mai îndrăgostiți ca niciodată! Ce gest a făcut artistul de dorul iubitei sale

De când au recunoscut în mod oficial că sunt împreună, Cleopatra Stratan și Edward Sanda se bucură de aprecierea tuturor.

Și cum artistul este mai îndrăgostit ca niciodată, dar și departe de iubita lui, de dorul ei, a decis să recurgă la o surpriză.. uau! Ce reacție a avut Cleopatra? Vei rămâne surprins!

Deși la sfârșitul anului trecut toate tabloidele din România susțineau că Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu, cei doi artiși negau cu înverșunare acest lucru, declarând peste tot că sunt doar prieteni.

Ei bine, la doar câteva luni distanță de atunci, șoc: Cleopatra și Edward au confirmat în mod oficial că sunt împreună.

Vă dați seama că o asemenea veste a venit ca un boom pentru lumea mondenă din România, care nu se aștepta nicio secundă la așa o surpriză. Din acel moment, cei doi artiști au început să fie și mai apreciați de cât erau deja. Recent, pe contul de Instagram, Edward a postat o fotografie care ne-a surprins în mod plăcut.

Nu, nu este o poză cu iubita sa, ci mai degrabă o poză pentru iubita sa. De dorul Cleopatrei, Edward nu s-a putut abține și a postat o fotografie de la mare. Artistul s-a așezat pe jos și a scris mare în nisip: ”Mi-e dor de tine”.