GHINIOANELE SE ȚIN LANȚ DE IRINA RIMES!

Irina Rimes a trecut, de curând, prin clipe dramatice. Artista a fost nevoită să anuleze unul dintre concertele sale și a ajuns de urgență pe mâna medicilor, trecând printr-o intervenție chirurgicală, chiar în noaptea de Revelion.

Acum, vedeta se confruntă cu o altă problemă de sănătate!

În noaptea de Revelion, Irina Rimes a trecut prin momente extrem de grele. Artista a fost operată de urgență și a fost nevoită să amâne un concert, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, la momentul respectiv. Acum, se pare că ghinionul o tot urmărește pe Irina Rimes, căci vedeta a mai pățit-o o dată, însă acum, gravitatea lucrurilor nu este atât de mare.

”Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăt din ele sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam sa învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, le-a povestit Irina Rimes fanilor, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook.