Grațiela Duban s-a apropiat prea mult de Ghiță

Grațiela Duban intrat din nou în vizorul telespectatorilor, după un nou episod de tandrețuri cu Ghiță Balmus.

A fost filmată în ipostaze foarte apropiate cu coechipierul ei de la Survivor România.

Ghiță s-a certat cu cântăreața Elena Ionescu și a fost consolat de Grațiela, care l-a luat drăgăstos în brațe.

Telespectatorii emisiunii Survivor România se întreabă dacă nu cumva blondina va divorța de Andrei Duban, la revenirea în România.
Andrei Duban a transmis public că nu este nimic în neregulă cu ceea ce se petrece în emisiune. Actorul i-a luat apărare soției sale, spunând că ceea ce se vede pe micile ecrane este aboslut normal! Se pare că între cei doi relația este în regulă!

„Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”.

Mai mult, Andrei Duban a mărturisit că soția lui e foarte sensibilă și nu joacă niciun rol în emisiune. El a mai completat că este mândru de Grațiela. Astfel, ne-a dat de înțeles că nu va lăsa gesturile de tandrețe dintre ea și Ghiță să reprezinte o problemă pentru căsnicia lor!

„Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a afirmat Duban.