Halucinant.

Vulpița și Viorel Stegaru au primit un cadou generos de la un telespectator.

Soții Stegaru, veniți dintr-un sat din Vaslui, au șansa să stea la Capitală.

Un telespectator le-a făcut cadou un apartament de vis. Chiriașul vrea să se asigure că cei doi nu duc lipsă de nimic. Le-a umplut frigiderul cu de toate, iar locuința este de departe visul oricărui om. Aceasta are o bucătărie extrem de spațioasă, un balcon de minimum 10 metri pătrați și două camere la fel de mari.

Reclama
Apartamentul este dotat cu toate cele necesare- de la mașină de spălat, aer condiționat- până la frigider și multe alte spații de depozitare, potrivit cancan.ro.

Bărbatul le-a asigurat și primele luni de ședere pe gratis soților, care ar trebui să-și găsească de muncă dacă vor să-și continuie traiul în București.

Cei doi i-au mulțumit chiriașului pentru gestul generos.

Veronica Stegaru a ajuns vedetă peste noapte, dar cum arăta ea înainte să ajungă celebră.

Veronica și Viorel Stegaru se bucură de noua lor viață, plină de celebritate. Veronica, cunoscută tuturor românilor drept Vulpița, a ajuns celebră după ce a venit într-o emisiune televizată să vorbească despre drama din viața ei. Cuplul Stegaru a ajuns viral pe toate rețelele de socializare.

Vulpița a prins repede gustul faimei și nu pare să renunțe prea curând. Cu fiecare apariție televizată, ea începe să să îmbrace din ce în ce mai extravagant. Înainte să fie urmărită de milioane de români, Veronica nu era adepta luxului. Ducea o viață modestă în Vaslui, alături de soțul și fetița ei. Nu se aranja, nu se machia și nici nu purta hainele extravagante care i se pun acum la dispoziție