Imagini dramatice

Un grav accident s-a produs joi, pe şoseaua Timişoara-Sannicolau Mare. Două persoane, soţ şi soţie, au murit după o depăşire pe un drum foarte alunecos.

Alţi cinci pasageri, printre care şi un bebeluş de trei luni au fost răniţi.

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alţi cinci pasageri, printre care şi un bebeluş de trei luni, au fost răniţi. Totul s-a petrecut joi dimineaţă, în urma unui cumplit accident de pe o şosea din Timiş.

Maşina celor doi soţi morţi a lovit frontal un alt autoturism care venea pe contrasens, după o depăşire pe un drum alunecos. La faţa locului au internvenit salvatorii au mai multe autospeciale, două maşini de la descarcerare şi un elicopter SMURD. De asemenea, a fost chemat şi un elicopter SMURD.

„Un autoturism circula pe DN6 dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare, iar la un moment dat nu a adaptat viteza la condițiile de drum intrând în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, conducătorul auto și pasagera dreapta-față din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers, au decedat. 4 adulți și un copil din celălalt autoturism au fost răniți și transportați la spital”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În ciuda eforturilor salvatorilor, pentru cei doi soţi nu s-a mai putut face nimic. Aceştia aveau 43 şi 49 de ani şi se mergeau spre Germania. Din primele informaţii s-a stabilti că, într-o curba la dreapta, şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a izbit un alt autoturism care circula regulamentar, conform opiniatimisoarei.ro.