Imagini incredibile la Suceava!

Noul coronavirus a reușit să distrugă și ultima speranță a românilor, a omenirii, bilanțul persoanelor infectate și al deceselor crescând considerabil de la o zi la alta.

Oamenii nu au mai ieșit de săptămâni bune din casă și se întreabă în continuare până când va dura acest calvar.

Cel mai afectat județ din România rămâne Suceava, reprezentând în continuare o zonă roșie de risc în privința infectării cu COVID-19.

Drept urmare a situației critice, reprezentanții Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) “General Gheorghe Teleman” au luat decizia de a instala în curtea Spitalului Județean Suceava o autospecială de decontaminare a personalului.

Drept urmare, cadrele medicale vor fi dezinfectate atât la intrarea în tură, cât și la ieșire. Anunțul a fost făcut public pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Apărării Naționale, însoțit de mai multe fotografii.

Cum spuneam acum câteva zile, în războiul acesta toți avem arme, pentru că toți putem lupta cu ceva. Fiecare poate ajuta după pregătirea și posibilitățile lui. Important e să-i susținem pe cei din linia întâi, personalul medical.

Asta fac și colegii noștri de la Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) “General Gheorghe Teleman” care se află de 4 zile la Spitalul de Urgențe din Suceava, unde au decontaminat spațiile interioare, alei, trotuare, intrări.

Ieri au instalat, în curtea Spitalului Județean Suceava, o autospecială de decontaminare personal. Această autospecială va fi parte componentă a traseului epidemiologic stabilit de conducerea militară a spitalului. Personalul medical va putea fi decontaminat atât la intrarea în tură, cât și la plecarea din instituție.

Cu toții putem ajuta cumva.
Mulțumim tuturor românilor care au înțeles cât de important este să respectăm măsurile de limitare a răspândirii virusului.

”, au scris reprezentanții MApN.