Incredibil!

George Chirilă a devenit celebru după ce s-a aflat că trăiește cu două surori, amândouă sunt nevestele lui și i-au făcut mai mulți copii.

Bărbatul, care spune că trăiește după propriile lui reguli, pe care le-a impus atât nevestelor cât și copiilor, a acceptat, în urmă cu vreo doi ani, să apară la televizor și să realizeze mai multe reportaje în care a arăta cum e viața lui, dar a oferit și amănunte inedite despre partea amoroasă a relației lui cu cele două surori. Chiar dacă mulți l-au condamnat și criticat, George Chirilă nu a fost deranjat de ”gura lumii”.

George Chirilă, după scurta celebritate căpătată prin aparițiile sale la tv, și-a continuat viața normală, din punctul lui de vedere. Bărbatul cu două neveste surori are o gospodărie mare, cu animale, livadă și numeroși stupi. Numai că, față de acum doi ani, când o echipă de la WOWbiz a fost acasă la George Chirilă, într-un sat de lângă Iași, bărbatul este complet schimbat. Probabil că aparițiile la tv l-au făcut pe George Chirilă să-și schimbe look-ul, bărbatul nemaiavând acum barbă, ci doar o mustață la modă, iar părul său lung, prins în coadă, pare aranjat la hairstylist.

George Chirilă a apărut, în urmă cu câteva săptămâni, într-un reportaj realizat de un apicultor, care merge prin țară și vizitează diverse stupine. Bărbatul cu două neveste surori și-a arătat mândru stupii și a dat sfaturi profesioniste despre creșterea albinelor.

George Chirilă trăiește în casa sa de lângă Iași cu două femei, Mariana și Nicoleta. Cele două l-au cunsocut pe bărbat în timpul studenției și au ales să trăiască așa, împreună, în afara legilor statului. Din triunghiul acesta amoros au rezultat 14 copii, 8 ai Nicoletei și 6 ai Marianei. Cele două femei spun că nu sunt geloase una pe celalalta, însă se mai gândesc dacă ar interveni în relația lor și o a treia femeie.

De altfel, într-unul dintre reportajele făcute acasă la George Chirilă, bărbatul a povestit cum se împarte între cele două femei și a dezvpăluit și cum se descurcă în pat cu cele două soții.