Incredibil, cine este logodnicul ei FOTO

Mălina Elena Ghileschi, 22 de ani, a fost desemnată „Cea mai frumoasă șoferiță din România”, în urma unui concurs organizat pe Facebook.

Tânăra conduce un camion, unul din criteriile de participare la concurs fiind practicarea acestei meserii pe mașini de mare tonaj.

Mălina Elena Ghileschi a terminat şcoala de şoferi pentru categoriile C şi E, a obţinut atestatul pentru transportul de marfă, iar din ianuarie 2019 este șoferiță de TIR. Ea a adunat peste 3.500 de voturi la concursul organizat de Ilie Matei – „Omul Șoselelor”, o pagină de Facebook dedicată șoferilor de camion din România.

„De mică am fost pasionată de maşini şi de tot ceea ce ţine de şofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj, am reuşit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute! Doresc tuturor şoferilor mult noroc, drumuri bune şi line!”, a spus Mălina Elena Ghileschi.

Tânăra este logodită, iubitul ei fiind tot șofer de TIR: „Lucrez singură pe camion de 10 luni şi nu mă văd făcând altceva în viitor!”.