Irina Loghin aniversează astăzi 81 de ani!

Irina Loghin este una dintre cele mai bune interprete de muzică populară.

Artista a împlinit astăzi 81 de ani şi este într-o formă de zile mari.

Într-un interviu, doamna muzicii româneşti a vorbit despre bărbaţii care au adorat-o de-a lungul timpului. Oare despre cine este vorba?

Irina Loghin este fără doar şi poate considerată doamna muzicii populare româneşti, având o carieră de-a dreptul impresionantă în industrie. Artista a împlinit astăzi 81 de ani şi continuă să arate impecabil, fiind adepta unor tratamente naturiste.

Nici în tinereţe vedeta nu se putea plânge de felul în care arăta, deoarece era de-o frumuseţe răpitoare. Dacă ne uităm puţin în urmă, Irina Loghin punea pe jar inimile tuturor bărbaţilor, zvonindu-se că ar fi avut o relaţie cu Florin Piersic şi cu Benone Sinulescu.

Beni a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că artista îi tăia respiraţia atunci când era pe scenă, dorindu-şi încă de pe vremea respectivă să-i fi fost soţie. „Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a precizat el.

Irina Loghin a povestit la rândul ei că relaţia dintre ea şi interpretul de muzică populară a fost doar una de prietenie, ba chiar, nea Beni a ajutat-o să se îndrăgostească de soţul ei, Ion Cernea. „S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte”, declara artista cu ceva timp în urmă.