Jean Paler, în pericol! Cum îl afectează pandemia de coronavirus pe îndrăgitul actor: “Sunt singur și nu am pe nimeni”

Coronavirusul nu iartă pe nimeni, indiferent de vârstă sau statut social. Din același motiv și îndrăgitul actor

Jean Paler se teme pentru sănătatea lui, ba chiar își arată și nemulțumirea cu privire la măsurile adopate de Guvern.

Jean Paler face parte din grupa de risc pentru coronavirus, atât din cauza vârstei, cât și din cauza problemelor de sănătate de care a suferit și încă suferă.

Actorul a vorbit despre cum consideră el că îl afectează această pandemie, dar și reglementările impuse de autorități în ceea ce privește persoanele cu vârsta de peste 65 de ani.

“Sunt pensionar și am 67 de ani. Vă întreb, pe ce principii s-a dat legea ca cei trecuți de 65 de ani să stea în casă și au voie doar 2 ore (11.00-13.00) să iasă din casă? Covid-19 ăsta are limită de vârstă?

Pe ăla de 64 de ani sau mai tânăr nu-l ia? Căci din declarațiile și tot ce arată la televiziuni sunt de toate vârstele îmbolnaviți cu COVID-19. Deci, care e criteriul de vârstă fixă de 65 ani și peste?”, a declarat actorul pentru click.ro.

Acesta a continuat, spunând că nu se poate descurca pe baza legilor impuse de guvernanți: “Apoi, dacă sunt singur și nu am pe nimeni, bolnav cardiac cronic (ultim grad) am nevoie de alimente,

de medicamente, pe care trebuie să le cumpăr, nu pot coborî sa le iau, făcând foamea și ducând lipsa strictului necesar decât așteptând ca pușcăriașii ora de ieșire la aer. Cine a gândit această lege, înainte de a o pune în practică, nu s-a gândit la cei neajutorați”.

Jean Paler își strigă indignarea

De asemenea, Jean Paler este nemulțumit și de creșterea prețurilor din ultima perioadă la materialele sanitare menite să ne protejeze împoriva infectării cu coronavirus.

“S-a dat altă lege, să purtăm mască, să ne dezinfectăm cu spirt și altele. Ce-i cu bișnița din farmacii, cu prețurile de la 18 până la 25 de lei sticla de spirt, de 500 ml, era 5 lei înainte.

O mască chirurgicală se vinde cu 8 lei și ajunge și la 30 de lei. Vă întreb, pe voi, care controlați soarta acestei țări și suflarea care a mai rămas în ea, ce măsuri de ajutorare ați luat? Am pensie de 940 lei,

medicamentele mă costă, ca să pot trăi, de azi pe mâine, 1.000 de lei. Oare îmi permit să cumpăr dezinfectant și masca pe care ne obligați să o purtăm? Din ce bani?”, a mai mărturisit Jean Paler.

“Mi-am spart ochelarii de vedere și trebuie să merg să-mi fac ochelari, nu mă încadrez în legile lor. Stau orb în casă. Între 11.00 și 13.00 nu mi poate rezolva nimeni. Atunci ce voi face,

voi plăti amendă că nu am dreptul să circul, că am peste 65 de ani. Dacă-mi fac o pancartă pe care scriu ce mă doare și ies în stradă, mă arestează și mă și amendează. Suntem pensionari și puși pe lista de exterminare”, a mai adăugat artistul. scrie spynews.ro