Karmen, dezvăluiri dureroase

Carmen Simionescu a decis să povestească despre problemele pe care le-a întâmpinat când a născut-o pe micuța Sofia, fiica lui Bogdan Căplescu.

Karmen a relatat un incident petrecut după ce a fost scoasă micuța. Au fost probleme în momentul în care a fost cusută, însă a trecut repede, deși cu emoții, peste inconveninent.

O sa vă zic un incident urât. Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente ‘Nu așa, coase încă o dată. Nu așa’. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față

‘.

Din păcate, probleme mai mari a avut din momentul în care a ajuns la reanimare, când calmantul nu și-a mai făcut efectul pentru că a stat cu mâna îndoită, pe telefon. Vedeta a catalogat episodul ca cel mai groaznic din viața sa.

„După ce ajungi la reanimare începe să se ducă efectul anesteziei. Se face calmant. Pentru că stăteam pe telefon, pentru că mâna era îndoită, calmantul nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea’

, a precizat cântăreața.