LEO DE LA STREHAIA

Scandalul momentului din showbizul românesc a luat amploare!

După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a dezvăluit, în exclusivitate, că între Vlăduța Lupău și Armin Nicoară

ar fi existat o relație mai mult decât profesională, iar artista l-a făcut praf pe Armin prin intermediul declarațiilor pe care ni le-a oferit, deși celebrul saxofonist a tratat situația cu diplomație, un „greu” iese la înaintare și oferă detalii intime din viața celor doi.

Nu v-ați prins? Este vorba despre Leo de la Strehaia! Prințul Țiganilor a vorbit, pentru wowbiz.ro, despre presupusa relație dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară. Artista a negat totul și, mai mult de atât, ne-a oferit declarații jignitoare la adresa fostului său coleg de formație. Pe de altă parte, Armin Nicoară a fost extrem de diplomat și a avut numai cuvinte de laudă la adresa Vlăduței Lupău, în ciuda tuturor declarațiilor acide pe care artista le-a făcut, la adresa lui.

”În primul rând, Armin Nicoară este fiul celui mai mare saxofonist din țară, Petrică Nicoară, de la el a învățat meserie și a făcut-o foarte bine. Adică, ceea ce spune Vlăduța, că ea l-a făcut mare pe Armin e absurd, Armin era deja cunoscut, era apreciat pentru muzica pe care știe să o cânte. Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație… Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei…Oricum, eu îl susțin pe Armin Nicoară, mai ales că vreau să iasă adevărul la iveală” a spus Leo de la Strehaia, pentru sursa menționată.