Liviu Vârciu

 

„Voi avea şi eu în martie lansarea primului meu film ca şi producător. Până acum am prezentat emisiuni de televiziune, am jucat în filme şi seriale, dar niciodată nu am investit într-un film.

Sunt convins că am făcut un film foarte bun, un film surpriză pentru toţi cei care vor veni la cinema.

Şi pentru cei care au avut sau nu încredere în mine. Sunt o mulţime de oameni care nu au încredere”, susţine el pentru click.ro

Mai mult decât atât, Liviu a vorbit şi despre familia sa, şi a dezvăluit faptul că este pregătit oricând să devină tătic pentru a treia oară.

„Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic.”, a declarat el.

Anda Călin, despre relaţia cu Liviu Vârciu

Anda Calin a spus tot adevărul despre relaţia cu Liviu Vârciu. Liviu şi Anda s-au despărţit anul trecut, însă au decis să lase deoparte toate problemele şi în cele din urmă s-au împăcat.

„Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajută să rămână aşa cât mai mult timp, poate pentru toata viaţa.

I-a avut alaturi (n.r. fetiţa pe ambii părinţi) şi cand am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsam trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, intr-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine” a spus AndA Călin în cadrul unui interviu.