Mădălin Ionescu a răbufnit!

Mădălin Ionescu izbucnit în mediul online, după ce soția lui a izbucnit în lacrimi la Survivor România. „E inimaginabil cât de mult poate să doară”

Mădălin Ionescu a postat un mesaj tăios pe Instagram. Prezentatorul a reacționat după ce soția lui a izbucnit în lacrimi la TV, la Survivor România. Este evident că vedetei îi este foarte greu fără familia ei.

Mădălin Ionescu nu a mai putut să tacă!
Era de așteptat ca Mădălin Ionescu să nu rămână rece la reacția soției lui. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că și pentru el este greu că nu poate vorbi cu soția sa, că nu îi poate alina durerea. Astfel, el a publicat un mesaj pe Instagram, prin care își strigă supărarea. De altfel, el este cel care administrează conturile soției sale pe rețelele de socializare. Nu de puține ori, a fost nevoit să răspundă la comentarii răutăcioase adresate femeii pe care o iubește.

“E inimaginabil cât de mult poate să doară incapacitatea de a comunica cu cei dragi. Cum să-i spun soției mele că Petra e bine? E aproape paralizantă această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite, de a o mângâia, de a-i conferi alinare. Știu… Unii vor spune: Cine a pus-o?