MAMA LUI AUGUSTIN VIZIRU

Mama lui Augustin și a lui Lucian Viziru a suferit un accident vascular.

În cadrul unui interviu emoționant, Irina Viziru a rupt tăcerea despre drama din familia sa.

În timpul declarațiilor, mama celor doi artiști a vorbit și despre ceea ce s-a întâmplat cu fiul ei mai mic în timpul filmărilor de la “Survivor România”, competiție care rulează la Kanal D.

Mama lui Augustin Viziru, primele declarații despre accidentul vascular suferit
În vârstă de 39 de ani, Augustin Viziru s-a retras din show-ul “Survivor România” din cauza unei accidentări grave. Vestea a lovit-o direct în inimă pe mama îndrăgitului actor, care a mărturisit că făcea tensiune în timp ce se uita la edițiile emisiunii de la Kanal D. Mai mult, aceasta a dezvăluit un secret din familia sa! În 2015, mama celebrilor frați a suferit un accident vascular, iar emoțiile puternice nu-i fac deloc bine.

“Aș putea să zic că sunt obișnuită cu accidentările, fiindcă Augustin este așa de mic, dar, vă spun sincer, nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele, nici măcar la vârsta asta. Întotdeauna a pățit câte o nenorocire, fie că a fost vorba de mână, fie că a fost vorba de picior sau chiar o lovitură la cap.

De data aceasta, la «Survivor», am simțit că nu mai pot să respir, aveam tensiunea 20/10. Mi-a fost foarte greu, vă dați seama, mai ales că eu am suferit, în urmă cu cinci ani, un accident vascular și nu am voie să am nici măcar o emoție. Însă asta este viața, sper să le ducem cu bine pe toată, să fie băiatul meu sănătos și eu să pot sta liniștită”, a declarat mama carismaticului actor, relatează wowbiz.ro.