Mara Bănică nu a mai rezistat

După ce Viorel a declarat că-şi iartă soţia, cei doi au hotărât să se întoarcă la Blăgeşti, judeţul Vaslui, la casa părinţilor bărbatului pentru a-şi lua copilul.

Ajunşi acolo, socrii Veronicăi au tăbărât pe ei cu lovituri şi cuvinte urâte.

În urma acestui scandal, Mara Bănică nu a mai putut să se abţină şi a făcut-o praf pe vulpiţă!

Invitată la Acces Direct, soţia-vulpiţă a avut o atitudine mult mai smerită în platou, faţă de cea pe care a afişat-o în filmările în care se confrunta cu soacra sa. Ileana Stegaru a susţinut că nu-şi va ierta niciodată nora şi a mustrat-o pentru faptele sale, afirmând că acum îi este ruşine să mai scoată capul în lume. Veronica însă a încercat să o înfrunte, iar dialogul dintre cele două s-a transformat într-un adevărat război.

La vederea acestor imagini, Mara Bănică a atacat-o dur pe soţia-vulpiţă, deoarece deşi tânăra are 22 de ani nu munceşte şi primeşte ajutor social. Nici soţul ei, Viorel, nu are un loc de muncă, cu toate că este în floarea vârstei, având 33 de ani.

„Adică noi, poporul ăsta care plăteşte… toţi muncim. Şi eu plătesc taxe aici şi Mirela, toţi, toţi care muncim aici plătim taxe. Şi din taxele astea, în loc să se ducă la bătrâni sau la copii fără părinţi eu îţi dau să te schimonoseşti tu în sânii goi pe manele, să te culci cu tot satul. Du-te la muncă!”, a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii Acces Direct.