Mărturiile lui contează mult în dosar

Iubitul Luizei Melencu este încă un personaj important ancheta din cazul Caracal.

Alături de acesta, în fața anchetatorilor s-au mai prezentat azi și câteva dintre colegele de clasă ale tinerei dispărute.

Ce au spus prietenele fetei și cum i-a luat apărarea mama iubitului acesteia în situația fără precedent?

Iubitul Luizei Melencu, din nou la audiți

Alina Toboșaru, una dintre prietenele și colegele Luizei Melencu, a fost audiată azi, pentru a treia oară, de către procurorii DIICOT. Alături de ea a fost chemat și Alex Duțu, iubitul adolescentei dispărute. Fata s-a mai prezentat la sediul poliției din Dolj pe data de 16 octombrie. Atunci, a stat mai bine de o oră și jumătate într-un birou, ulterior fiind întrebată cum era Luiza și alte detalii care i-ar fi putut ajuta pe anchetatori să deslușească cazul său.

„M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce pun întrebarile astea. Ajută toate astea la găsirea prietenei mele”, a declarat atunci Alina Toboșaru.