Medicii o bagă direct în operație pe Daniela Crudu

Medicii i-au spus vedetei că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

Mai mult aceasta ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

“E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație”, au dezvăluit în exclusivitate pentru Cancan.ro, surse din cadrul unității spitalicești.

Deocamdată, nu se cunoaște identitatea bărbatului alături de care Daneila Crudu și-a petrecut sărbătorile de iarnă și care a agresat-o cu bestialitate în această dimineață. De când și-a asumat relația cu noul iubit, focoasa brunetă nu i-a arătat niciodată chipul și nici nu a dezvăluit numele acestuia sau cu ce se ocupă, după cum puteți observa și în imaginile din galeria foto a articolului.

Daniela Crudu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la Spitalul Universitar. Daniela Crudu după ce ar fi fost bătută în această dimineață de iubitul necunoscut cu care s-a afișat în urmă cu o lună.

Deocamdată, nu se cunoaște identitatea bărbatului alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă.