Mesajul de adio pentru soție și copil.

Un bărbat de 39 de ani, purtător al virusului Covid-19, se află în stare gravă la un spital din Marea Britanie. Pacientul așteaptă să fie sedat și conectat la un ventilator mecanic.

Când a realizat că este la un pas de moarte, bărbatul a scris un mesaj de adio pentru soția și copiii săi, dar a și ținut să facă un apel pentru întreaga populație.

Matt Dockray, în vârstă de 39 de ani, le cere, de la Terapie Intensivă, oamenilor din întreaga lume, să rămână în locuințe și să nu se mai considere invincibili.

După ce a aflat de la medici că plămânii îi cedează și că, dacă nu se intervine rapid, își va pierde viața, Matt Dockray a hotărât să facă un apel.

Asta imi oferă ocazia să vă avertizez pe fiecare dintre voi, care vă credeți invincibili, ori care încălcați recomandăriile de a nu ieși afară fără niciun motiv”, a spus bărbatul, potrivit Mirror.

Matt Dockray a precizat că „oră de oră urmăresc saloanele luminate cu roșu, unde sunt pacienții critici cu COVID 19, și văd cum se golesc în timp ce familiile lor își iau rămas bun de la geam”.

Eu mi-am înregistrat un mesaj de adio pentru soția și copilul meu, la un moment dat, răpus de boală și spaimă”, a adăugat Matt Dockray.

Pacientul de 39 de ani a mai povestit că a început să acuze stări de rău în urmă cu 3 săptămâni și, pentru că a ignorat simptomele, a ajuns la spital în stare gravă, după ce soția sa a chemat ambulanța.

Pentru toți cei care cred că ar putea avea doar o tuse și simptome ușoare, sau care cred că au avut deja, așa că nu își mai fac probleme, vă rog nu fiți idioți. Nu doresc asta nici celui mai mare dușman”, a mai spus bărbatul.