Meteorologii anunță

Alertă meteo 4 februarie 2020! Meteorologii anunță o răcire bruscă a vremii.

Deși în ultimele zile vremea a fost destul de caldă, meteorologii anunță că temperaturile vor scădea drastic.

Alertă meteo! Meteorologii anunță o răcire bruscă a vremii
Conform Administrației Naționale de Meteorologie, astăzi la munte va fi cod galben de vânt puternic și ninsori. Marți, în toată țara, ploile își vor face apariția, iar temperaturile vor scădea semnificativ.

Meteorologul Mihai Timu a precizat că temperaturile vor scădea treptat în perioada următoare. Acesta a anunțat că va ninge, în unele zone urmând să se depună un strat consistent de zăpadă, iar vântul va sufla cu rafale cu peste 100 de kilometri, vâscolind zăpada.

Aerul va pătrunde în toate zonele din țară, iar primele temperaturi reci se vor simți la munte, unde vor fi ploi, lapoviță și ninsoare. Ulterior, aceste fenomene meteorologie se vor extinde în toată țara.

Vremea miercuri, 5 februarie 2020
În seara de miercuri va începe să ningă în jumătatea de sud a țării, inclusiv în București, iar vântul va vâscoli cu zăpadă. În jumătatea săptămânii, temperaturile vor scădea până la 8 grade Celsius. Noaptea, va fi ger, maximele fiind de minus 10 grade Celsius.

În București, ninsoarea își va face apariția seara, când este așteptat să se depună strat de zăpadă de câțiva centimetri.