Mirela Vaida a sărit la gâtul celebrei Vulpița:

Mirela Vaida a sărit la gâtul celebrei Vulpița, aflată în platoul emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1!

Prezentatoarea a amenințat-o că o dă afară pe tânăra după ce aceasta a început să se certe destul de aprins cu fostul amant, Marian.

Mirela Vaida a răbufnit la adresa Vulpiței: “Te dau afară din emisiune!”
Marian, fostul amant al Veronicăi Stegaru, a acceptat să vină la “Acces Direct” și să spună partea lui de adevăr din povestea de iubire trăită alături de tânăra din Vaslui. Bărbatul crede că fiica Vulpiței ar fi, de fapt, a lui, pentru că ei au întreţinut relaţii intime cu puţin timp înainte ca aceasta să anunţe că este însărcinată. Tânăra mamă l-a atacat pe fostul ei amant cu vorbe acide, iar Mirela Vaida a intervenit înainte ca cearta să degenereze.

“Veronica, te dau afară dacă mai vorbeşti aşa. Dacă mai ameninţi sau vorbeşti vulgar sunt obligată să vă dau afară din platou”, a spus Mirela Vaida, vizibil nervoasă din cauza situației existente în platoul de la “Acces Direct”.

“Mi-a dat mesaj şi mi-a spus că nu se simte bine. Există acea posibilitate să fie copilul meu. Eu vreau să facem testul de paterniatate. Nu mi-a spus niciodată că ar fi copilul meu. Am văzut-o pe cea mică şi era încântată când îmi arăta fotografiile, de parcă eu aş fi fost tatăl copilului”, a declarat Marian, fostul amant al Vulpiței.