Momentul în care fetița

Că femeile suspină după el este o certitudine.

Că a avut o viață sentimentală controversată, de asemenea.

Că are o fetiță superbă nu mai pune nimeni la îndoială. Că este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz?

Cu siguranță! Adorat de reprezentantele s.xului frumos și invidiat de bărbați, Victor Slav tinde să pară bărbatul perfect. N-a făcut niciodată nicio greșeală, n-a fost prins pe picior greșit…

Cu o mică excepție, recent, Victor aflându-se acum în plin proces cu Pol.ția Rutieră, subiect despre care refuză să discute… Însă, la toate celelalte întrebări ale noastre are câte un răspuns… extrem de interesant! Convingeți-vă!

Ți-ar plăcea ca fiica ta să practice dansul? Chiar, Sofia are inclinații artistice?

Da, mi-ar plăcea. Ea dansează, are niște mișcări speciale, specifice celor trei anișori ai ei. Mi-ar plăcea să meargă la dansuri, la balet. Astfel de activitate îi dezvoltă armonios corpul. Este prea devreme să vorbim despre înclinații artistice, dar îi place să danseze, să cânte, să deseneze. Cu siguranță o vom încuraja să își dezvolte pasiunile.

Te-a făcut Sofia vreodată să plângi?

Da… Am avut un mic accident și am ajuns a doua zi la ea, iar ea visase ceva care avea legătură, cumva, cu acea întâmplare; nu exact cum s-a petrecut, dar mi-a spus că a visat că am căzut și m-am lovit la cap și că nu mai am voie să urc scările. Poate a fost doar o coincidență, dar m-a simțit și m-a emoționat până la lacrimi. Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică.