Nicolae Botgros, prins in pat cu amanta.

Supranumit “magician al viorii”, maestrul Nicolae Botgros a fost prins in pat cu amanta chiar de partenerul acesteia.

La scurt timp dupa ce a descoperit aventura celor doi, sotul incornorat a facut marturisiri despre episodul delicat care s-a derulat in fata ochilor.

Va reamintim ca artista de muzica populara Anisoara Dabija l-a facut tatic pe celebrul lautar pe cand acesta avea 65 de ani.

Nicolae Botgros, prins in pat cu amanta

Nicolae Botgros si Anisoara Dabija s-au indragostit pe vremea cand artista era casatorita cu Dumitru Gusevatii, instrumentist din Orchestra Prezidentiala a Republicii Moldova. Cei doi au impreuna doi baieti si de dragul lor, dar si din respect fata de iubirea sincera pe care si-au purtat-o ani in sir, artistul a decis sa ii ierte aventura sotiei sale.

“Ei au o relatie de ani buni, iar in anul 2015 i-am prins impreuna. Am iertat-o pe sotie atunci, pentru ca avem doi copii impreuna, iar pentru mine familia conteaza foarte mult. Chiar l-am rugat frumos si omeneste pe domnul Botgros sa ne dea pace si sa ne lase sa ne crestem copilasii impreuna. Insa, nu s-au tinut de cuvant. Eu vreau sa uit tot. Avem 15 ani de casatorie, am trait, dar nu am stiut cu cine traiesc”, a declarat Dumitru Gusevatii pentru publicatia stiri.md.

Pe cand era insarcinata a treia oara, Anisoara Dabija i-a cerut lui Dumitru Gusevatii sa divorteze. Mai mult, cu putin timp inainte sa nasca, solista i-a marturisit fostului sot ca fetita pe care o purta in pantece nu era a lui. Cei doi au semnat actele de divort in martie 2018.