O mama isi ia ramas bun de la bebelusul de 13 saptamani pe care l-a asteptat 20 de ani |

O mama isi ia ramas bun de la bebelusul de 13 saptamani pe care l-a asteptat 20 de ani. Tammy Ireson, in varsta de 39 de ani din Norfolk, a trecut prin cea mai grea incercare prin care poate trece o mama.

A oprit aparatele care il tineau in viata pe fiul sau de doar 13 saptamani.

Wilber a facut stop cardiac si a ramas cu leziuni ale creierului foarte severe. Mamica indurerata a decis sa faca publica suferinta sa, dar nu pentru a fi compatimita, ci pentru a demonstra si altor parinti care au trecut prin situatii similare ca indiferent de cat de mari sunt durerea, disperarea si senzatia de neputinta, reusesti sa depasesti usor, usor, momentele critice.

O mama isi ia ramas bun de la bebelusul de 13 saptamani pe care l-a asteptat 20 de ani | Demamici.ro

O mama isi ia ramas bun de la bebelusul de 13 saptamani. Femeia si-a plimbat baietelul pentru prima si ultima data
„Pentru prima data de la nasterea lui Wilber am putut sa-l iau in brate si sa-l plimb”, a spus Tammy despre momentul in care mergea plangand pe coridoarele spitalului cu bebelusul in brate.

„Dar pe masura ce inaintam pe coridor mi-am dat seama ca aceasta este prima si ultima plimbare pe care o vom face impreuna. Atunci am izbucnit. Acesta este momentul pe care Mark l-a surprins in fotografii”, a declarat mamica pentru Daily Mail.

O mama isi ia ramas bun de la bebelusul de 13 saptamani pe care l-a asteptat 20 de ani | Demamici.ro

Acum, mamica isi aminteste de fiul ei ascultandu-i bataile inimii. Sunetul a fost inregistrat si inserat intr-un elefant de plus. Tammy ia jucaria peste tot. Vrea sa-si simta fiul mereu aproape, iar jucaria cu sunetul inimii lui ii da putere.

O mama isi ia ramas bun de la bebelusul de 13 saptamani pe care l-a asteptat 20 de ani | Demamici.ro

Baietelul a venit pe lume cu o mutatie genetica rara care a cauzat boala miezului central (central core) care consta in slabiciunea muschilor si intarziere motorie. Bebelusul nu s-a putut misca singur si nici nu a putut respira singur niciun minut dupa venirea sa pe lume, in mai 2018.

O mama isi ia ramas bun de la bebelusul de 13 saptamani pe care l-a asteptat 20 de ani
„Dupa saptamana 20 de sarcina, doctorii au realizat ca ceva nu este in regula. M-au intrebat de mai multe ori daca vreau sa renunt la sarcina, insa am spus nu de fiecare data”, a adaugat mama.

„Il iubeam atat de mult incat credeam ca merita o sansa la viata. Prognosticul medicilor era sumbru si nu voiam sa sufere, dar am sperat totusi ca intr-o zi il voi putea lua acasa”, a spus Tammy.