Părinții și-au dus gemenele

E copleșitor să ai gemeni, iar doi părinți, Alissa și Michael Dunn, care aveau deja două fete gemene, născute pe data de 4 iulie 2007, Madeline și Isabella.

Părinții cei fericiți au crezut că totul era în ordine, dar apoi, două luni mai târziu, la o vizită la medic care trebuia să fie de rutină, viețile lor s-au schimbat.

Doctorul a observat că unul dintre cele două gemene, Madeline, avea stomacul umflat. Chipul lui părea neobișnuit de îngrijorat atunci când le-a spus părinților, așa au știut. Din păcate, bănuiala medicului s-a dovedit a fi adevărată. Medline avea numai două luni atunci când a fost diagnosticată cu cancer.

Nu mult după aceea, Isabella a început să aibă aceleași simptome, apoi au aflat medicii că cele două surori gemene aveau exact acellași timp de tumoră, în exact aceeași parte a corpului.

Cancerul lor era de fapt o formă foarte rară care poartă numele de Neuroblastom de Stadiu 4. Ceea ce e și mai rar este faptul că cele două surori gemene l-au avut în același timp, în aceeași parte a corpului. Medicii nu erau siguri că cele două fete vor supraviețui.

Le-au recomandat tratament cu chimioterapie pentru ambele, fetele au fost separate pentru prima serie, era o perioadă extrem de stresantă pentru părinți, iară ce a declarat Alyssa pentru CBN: ,,Uneori aveau dureri atât de puternice încât nici nu puteam să le atingem pielea. Părea că pielea lor se va rupe”.

Când au fost separate, fetele sufereau vizibil, dar la a doua serie de tratamente, ele au fost reunite, iar diferența a fost uriașă. S-au recunoscut imediat, au reînceput să zâmbească și să dea din picioare, nu mai făcuseră asta de o lună.

După asta, sănătatea lor s-a îmbunătățit cu fiecare săptămână care trecea. Cu două săptămâni înaintea Crăciunului, părinții au primit un telefon cu rezultatele lor finale, în trupurile fetelor nu mai exista nici urmă de cancer. De la acel miracol de Crăciun au trecut 7 ani, acum ele au crescut, și sunt la fel de sănătoase, ceva ce medicii nu credeau că va fi vreodată posibil.