Nimeni nu va DISTRIBUI asta !! Pe ei de ce nu îi promovează nimeni? Un cuplu de profesori cu inimă mare. Oferă meditații gratuite pentru elevii sărmani:

Nimeni nu va DISTRIBUI asta !! Pe ei de ce nu îi promovează nimeni? Un cuplu de profesori cu inimă mare. Oferă meditații gratuite pentru elevii sărmani:

Pe ei de ce nu îi promovează nimeni? Un cuplu de profesori cu inimă mare. Oferă meditații gratuite pentru elevii sărmani :

Acești profesori din Iași pregătesc gratis elevi cu potențial dar săraci
Doi profesori de biologie din Iași, soții Nedea, meditează fără să fie plătiţi, de cinci ani, elevii de clasa a XII-a pasionaţi de biologie care doresc să dea admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie.

14 elevi cu posibilităţi financiare modeste din Iași, care nu îşi permit să plătească meditaţii pentru examenul de admitere la Medicină, primesc o mână de ajutor de la soţii Nedea. La fiecare sfârşit de săptămână, elevii sunt pregătiți gratuit de cei doi profesori de biologie, informează adevarul.ro.

Cei doi dascăli Mircea şi Nina Nedea, unul profesor de biologie la Colegiul „Costache Negruzzi“, celălalt la Colegiul „Mihai Eminescu“, se ocupă pentru al cincilea an consecutiv de pregătirea tinerilor care visează să ajungă doctori, dar care provin din familii modeste.

Pentru că aceştia nu şi-ar permite să achite meditaţii în particular, profesorii îi pregătesc gratuit.

În acest an, 14 liceeni aflaţi în ultimul an de liceu s-au înscris la orele de pregătire care se vor desfăşura în fiecare sâmbătă dimineaţa.

„Anul acesta sunt doar 14 elevi înscrişi, probabil se vor mai înscrie pe parcurs. Le doresc mult succes celor care s-au înscris. Ne vedem ca şi în ceilalţi ani, sâmbăta dimineaţa, ca să facem pregătirea“, a povestit Nina Nedea pentru sursa citată.