„relația noastră…”

Răzvan n-a comentat admirația dusă la extrem pe care iubita lui i-o poartă actorului și nici faptul că Lidia îi transmitea acestuia, mai în glumă, mai în serios, că este oricând pregătită pentru o cerere în căsătorie.

Sigur, toată lumea are simțul umorului și doar un bărbat extrem de gelos s-ar putea supăra că iubita lui divinizează un star de Hollywood. Sau nu…

De altfel, se poate observa cu ochiul liber că Răzvan s-a transformat într-o copie fidelă a lui Johnny Depp, de când este împreună cu Lidia. Cine a fost cu ideea putem doar ghici!

Ieri, Răzvan l-a avut invitat în emisiune pe Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la „Neatza cu Răzvan și Dani’, care a prezentat cronica de film pentru această săptămână.

Unul dintre filmele pe care Cătălin i le-a dedicat în mod special lui Răzvan este drama romatică Jezebel, un film din 1938, care spune povestea unei tinere al cărei scop în viață este să-și facă logodnicul gelos. Furios și căzut în dizgrație, respectivul rupe logodna părăsește orașul.

„Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…’, a spus Răzvan. Întrebat de Cătălin Anchidin de ce îl deranjează, pentru că are și el o vârstă, Răzvan Simion a completat, cu privirea în jos, pe un ton