Rețeta pentru o căsnicie fericită

Nu întâmplător, Răzvan Fodor și Irina, soția sa, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Cântărețul a descoperit secretul unei căsnicii fericite, iar printre ingredientele principale ar fi săruturile lungi și dese, „te iubesc’ –uri zilnice și amor în orice cantitate.

„Pentru o căsnicie trainică, executați zilnic: 4-5 pupături, dintre care unul să fie cât de cât franțuzesc, minimum două „te iubesc’ pe zi, dar nu prea mult ca să nu devii libidinos și, opțional, câteva ciupituri de fund (eu așa fac). PS: asta e rețeta perfectă, nici mai mult, nici mai puțin. Mergeți pe mâna mea.’

, își informează Răzvan prietenii de pe Instagram.

Mesajului său, artistul a alăturat câteva hashtag-uri cel puțin amuzante: #zeuldragostei, #asaseface, #nucostănimic, #happywife (nr. soție fericită), #learnfromthebest (nr. învățați de la cel mai bun).

Postarea lui Răzvan a strâns aproape 8000 de inimioare din partea fanilor și reacțiile acestora sunt savuroase, în câteva zeci de comentarii.

Întrebat despre „sexuț’ ce părere are și cum îl include în această rețetă a fericirii, Răzvan Fodor a completat amuzat: „Aici nu vreau să pun presiune pe nimeni cu standardele mele. În principiu, nu strică, în orice cantitate!’.