S-A LĂSAT DE TV

A fost pe mare val și a avut fanii la picioare! Emil Mitrache, alias Americanu din La Bloc a renunțat de ceva timp al televiziune și deși acest domeniu a fost mereu marea lui iubire, se pare că nici acum nu-i merge rău deloc.

Ba din contră!

După ce și-a încheiat socotelile cu televiziunea, Emil Mitrache din La Bloc s-a reprofilat. Nu duce lipsă de imaginație, dar nici de ambiție, așa că nu mare ne-a fost mirarea să vedem că a găsit rapid o soluție pentru a-și întreține familia. A renunțat la marea lui iubire și a fost împins de circumstanțe să-și găsească rapid un job, pentru a putea avea un venit.

Așa că Americanu a găsit o portiță prin care reușește să câștige suficient cât să nu ducă lipsă de nimic. Iar atunci când îmbini utilul cu plăcutul, treaba iese așa cum îți dorești! Emil Mitrache a ajuns să profeseze meseria de ghid turistic și spune că este extrem de mulțumit de viața pe care o duce acum. Într-un interviu acordat pentru click.ro, Americanu a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor, dar că acum se simte bine și se bucură că poate să facă ceva pentru el, dar și pentru familia lui. Mai mult, Americanu a povestit că înainte era șofer de Uber.

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti. Am fost săptămâna trecută cu un grup de japonezi care nu ştiau engleză, dar aveau un lider de grup, tot ghid, care ştia limba lor şi apoi le traducea din engleză. A fost un pic mai greu, dar m-am descurcat. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos”, a spus acesta, acum ceva timp, pentru Click.ro.