S-a născut în închisoare!

La doar 23 de ani, Georgiana Elena Lupu ascunde o dramă extrem de grea.

Tânăra s-a născut în închisoare, iar cea care i-a dat viaţă a abandonat-o şi a ajuns să trăiască în 7 centre de plasament.

Cu toate astea, fata a devenit vicecampioană la atletism şi a publicat şi a publicat şi o carte cu poezii. Georgiana nu şi-a cunoscut niciodată tatăl şi îşi caută părintele neîncetat.

„M-am născut în puşcărie. După ce m-am născut în puşcărie am fost luată de Protecţia Copilului la Bacău, fiindcă mama nu avea condiţii să mă crească (…).

Au fost nişte ani foarte greu de descris. Adică nu există cuvinte ca să vă explic ceea ce am simţit şi cât dor mi-a fost de părinţi. (…)

Eu când m-am uitat prima oară în certificatul meu de naştere şi am văzut la tată, atunci am simţit o lovitură în piept. Am simţit ca şi cum s-a rupt ceva înăuntrul meu”

, a spus Georgiana Elena Lupu la „Acces Direct”.

Georgiana a încercat să îşi găsească tatăl cu ajutorul mamei sale, însă în loc să îi ofere sprijin, femeia a minţit-o, spunându-i diverse informaţii eronate despre părintele său.

Mereu îmi spunea când o întrebam de tata… Îmi spunea că nu ştie. După ce am crescut îmi spunea că o să-mi spună după ce o să cresc, după ce o să fiu mai mare. Iar ea, când am împlinit vârsta de 10 a plecat din ţară şi n-a mai venit de 12 ani, 13 ani de zile„, a mai spus tânăra.

Tânăra ştie doar că tatăl ei a fost student la Facultatea de Litere atunci când a cunoscut-o pe mama sa. Femeia i-a spus că a născut-o doar pentru a ieşi din închisoare.