S-a stins la doar 33 de ani

Violonista Laura Zecheru, in varsta de 33 de ani, a pierdut lupta cu viata. Artista avea probleme grave de sanatate.

Lumea muzicii romanesti este in doliu dupa pierderea regretatei artiste Laura Zecheru. Violonista era una dintre cele mai talentate membre ale Orchestrei Nationale Radio.

Laura Zecheru a decedat in urma unor probleme grave de sanatate. In urma ei au ramas sotul si fiul lor. Violonista era un om bun, cald, o mama desavarsita, o sotie iubitoare si o colega model.

Artista facea parte din Orchestra Nationala Radio, iar toti colegii o iubeau. De altfel, la concertul de vineri seara, colegii Laurei au tinut sa-i aduca un omagiu emotionant. Barbatii au decis sa renunte la frac si au imbracat costume negre, iar colegele Laurei au venit in rochii negre, in semn de doliu pentru buna lor colega. Concertul a fost unul exceptional, fiecare nota fiind inaltata la Cer pentru sufletul Laurei.

Laura Zecheru s-a stins din viata pe 29 ianuarie si va fi condusa pe ultimul drum duminica, la ora 12.30, slujba de inmormantare avand loc la Biserica Slobozia cu Hramul Sf. Nicolae din Clinceni.

„Cu sufletul in genunchi ne luam ramas bun de la prietena noastra Laura Zecheru. Drum lin spre Ceruri, om minunat si bun! Te vom purta in inima noastra!, Orchestra Nationala Radio anunta cu profunda durere trecerea la cele vesnice a dragei noastre colege si prietena Laura Zecheru. Drum lin ,Laurici!” au transmis prietenii artistei, in mediul online, potrivit stirilekanald.ro