Semnele care o dădeau de gol că suferă de o boală gravă!

Moartea Denisei Răducu a lăsat o durere imensă în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o, dar și în sufletele tuturor fanilor care i-au ascultat melodiile și care le mai ascultă chiar și astăzi. Denisa nu și-a neglijat cariera nici după ce a aflat că este grav bolnavă.

Denisa Răducu a avut grijă până în ultima clipă ca fanii ei să rămână cu o amintire frumoasă legată de ea. Tocmai de aceea, chiar și după ce a aflat că suferă de o boală gravă, manelista nu și-a neglijat deloc cariera.

Cum arăta Denisa, în ultimele videoclipuri filmate înainte să moară

Din contră, a filmat videoclipuri în care mima zâmbetul și a vrut ca oamenii să nu știe că în spatele atitudinii pozitive se ascunde, de fapt, o mare durere și o boală care avea să o răpească în numai câteva luni. În ultimele videoclipuri pe care le-a filmat, Denisa purta numai haine închise la culoare, cele mai multe dintre acestea negre, iar cearcănele erau vizibile.

Chiar și așa, manelista le ascundea cu ajutorul machiajului profesional și nu se plângea niciodată, atunci când era vorba să muncească.

Printre ultimele melodii pe care artista le-a lansat se numără „Eşti minune în viaţa mea”, o piesă în care a vrut să pună toată dragostea ei, pentru fanii săi.

Ceea ce se poate remarca rapid este faptul că Denisa Răducu nu mai dansa aşa cum o făcea în videoclipurile mai vechi şi părea lipsită de energie. Acestea au fost primele semne care au trădat ceea ce avea să se afle şi a şocat o ţară întreagă: moartea Denisei, mult prea devreme.