Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Iar marele eveniment va avea loc anul viitor.

Astfel, anul 2020 va fi unul plin pentru jucătoarea de tenis care și-a propus să câștige un nou turneu de Grand Slam, să cucerească o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo și, bineînțeles, să se căsătorească.

Potrivit Wowbiz, Simona (28 ani) și Toni (40 ani) au stabilit să se căsătorească în luna septembrie a anului viitor, la Constanța. La eveniment vor participa peste 1000 de invitați, printre care și multe personalități din lumea sportului.

„Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani, vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei”, a declarat un apropiat al familiei Halep pentru sursa citată.

Același lucru l-a spus și Simona, în urmă cu câteva luni: „În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul.” Sursă foto: Hepta