„Stai liniștit, o să fie bine”

Ce cuvinte ar putea descrie imaginea asta? O copilă își încurajează frățiorul, bolnav de cancer, al cărui trup abia face față chimioterapiei.

Poveste emotionanta. L-a mângâiat pe spate, a stat lângă el cât îi era rău. Apoi, l-a șters pe față,

l-a spălat pe mâini și l-a dus, în brațe, pe canapea. „Mami, ce are frățiorul meu? O să se facă bine?”

Poveste emotionanta
În august 2018, Beckett Burge a fost diagnosticat cu leucemie. La acea vreme, băiațelul nu împlinise încă doi ani.

De atunci, viața lui a fost strâns legată de spitale. A îndurat mai multe serii de chimioterapie și transfuzii de sânge.

În tot acest timp, sora lui mai mare, Aubrey, i-a fost alături.

Ce cuvinte ar putea descrie imaginea asta? O copilă își încurajează frățiorul, bolnav de cancer, al cărui trup abia face față chimioterapiei.
Mama celor doi, Kaitlin Burge, 28 de ani, din SUA, a vorbit despre legătura specială ce s-a creat între cei doi copii. „Aubrey spune că Beckett este prietenul ei cel mai bun.”

În luna ianuarie, Kaitlin a fotografiat un moment emoționant. Fetița a văzut că frățiorul ei se simțea rău, așa că a fugit imediat în baie, să-l ajute. Aubrey s-a spălat pe mâini, s-a dus lângă Beckett și a început să îl mângâie pe spate și să-l încurajeze, spunându-i că va trece și totul va fi bine.

Mama acestor copii minunați a decis să publice fotografiile online, împreună cu povestea din spatele imaginilor, pentru a ilustra cât de importantă este familia în perioadele dificile ale vieții.

„Nu știa ce se întâmplă, dar știa, din propria experiență, că atunci când îi era rău, cineva venea să stea cu ea și să o încurajeze. I-a curățat fața, l-a ajutat să se spele pe mâini și apoi m-a rugat dacă poate să mă ajute să facem curat în baie. I-am spus că nu e cazul, că nu este responsabilitatea ei.