Stenogramă Gheorghe Dincă

Rechizitoriu Gheorghe Dincă. Pe 17 aprilie 2019, la trei zile după ce a răpit-o pe Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a decis să o ucidă. Asta era, în mintea lui, singura cale de a scăpa de răul pe care îl făcuse.

În celulă, un poliţist sub acoperire a purtat o discuţie tulburătoare cu „monstrul din Caracal”. Totul a fost înregistrat.

Aflat în arest, Gheorghe Dincă a avut o discuţie halucinantă cu colegul de celulă care, de fapt, era poliţist sub acoperire. În rechizitoriu, apare şi stenograma. Pare-se că decizia lui Dincă de a-i lua viaţa Luizei Melencu a fost luată fără o strategie prealabilă.

„Monstrul din Caracal” dorea să o ţină sechestrată pe Luiza cât mai mult timp în casa groazei. Îşi transformare locuinţa într-o „închisoare” cu trei luni înainte.

Doar că, constatând că în zilele de 16 şi 17 aprilie comportamentul Luizei se modificare, Gheorghe Dincă a trecut la planul B: omorul. Şi-a pierdut controlul şi cu o violenţă extremă, în timp ce fata era legată de pat, i-a aplicat mai multe lovituri puternice, apare în rechizitoriu.