Surpriză enormă pentru băiatul de 16 ani care își ridică singur casa! Cine l-a vizitat astăzi:

Întreaga țară a fost impresionată de povestea puștiului care își construiește casa cu propriile mâini.

După ce cazul lui Georgică Ștefan, băiatul din satul Cocani, Dâmbovița, a fost prezentat de Libertatea, o mulțime de oameni au fost mișcați și i-au sărit în ajutor! La fel s-a întâmplat și cu autoritățile.

Băiatul de 16 ani a muncit cu ziua și a vândut bălegar ca să-și cumpere materialele necesare și s-a apucat să-și ridice de unul singur o casă.

Acum, impresionați de povestea lui, mulți români au sărit în ajutorul băiatului de 16 ani, care au dorit să rămână anonimi. Nici primarul din Crevedia, localitatea în care se află tânărul, n-a rămas indiferent. Familia Ștefan s-a trezit miercuri de dimineață cu edilul la poartă.

„Îi dădusem un accept verbal lui Georgică să-și ridice casa. Acum, după ce am văzut că a apărut în ziar, am venit să-i dau autorizația.”, a declarat primarul.

La 16 ani, Georgică este cel mai mic dintre cei 12 copii ai familiei Ștefan. Lucrează de când se știe. Pe 6 martie s-a apucat să toarne fundația. Fiecare zi de Stare de Urgență a fost, pentru el, o zi de muncă și o zi în care s-a aflat mai aproape de a-și indeplini visul de a avea un acoperis de-asupra capului.

Povestea tanarului a fost prezentata in premiera de libertatea.ro