„Sunt împăcată acum cu viața mea”

Gabriela Cristea și-a iertat tatăl. Primele declarații despre neînțelegerile dintre Gabriela Cristea și părinții 
Gabriela Cristea părinți. Motivul pentru care Gabriela Cristea s-a certat cu părinții ei.
Vedeta Gabriela Cristea a stat de vorbă cu prietena ei, Adriana Bahmuțeanu, într-un interviu care a făcut puțină lumină în jurul acestor secrete de familie.
„În copilărie totul a fost ok. Am ales să fac balet și am fost înțeleasă. Ulterior, lucrurile nu au mai stat la fel. Eu nu prea am fost genul de persoană pe care să o poți controla și tocmai de aceea relațiile nu sunt tocmai cordiale. Nu poți să îi ceri unui om să facă un lucru pe care nu și-l dorește. Pur și simplu, eu am ieșit din mentalitatea „Îmi fac un copil ca să am o cană de apă la bătrânețe”. Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu.
Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, a povestit Gabriela Cristea.