Sylvester Stallone,

Sylvester Stallone a fost considerat un mare Don Juan al Hollywoodului și fura inimile multor domnișoare în tinerețe.

Ajuns la vârsta de 73 de ani, actorul are o altă pasiune, alta decât femeile, iar unii susțin că s-a împrietenit prea mult cu medicul estetician.

Așadar, Sylvester Stallone a început să semene din ce în ce mai mult cu mama lui, Jackie Stallone, în vârstă de 98 de ani. Și nu datorită trăsăturilor fizice asemăntoare, ci din cauza operațiilor estetice în exces, care i-au distrus chipul.

Sylvester Stallone nu a acceptat trecerea timpului și vrea să fie la fel de tinerel precum era în filmul Asasini, de la începutul anilor 90. Ei bine, actorul a apelat foarte des la injecții cu Botox și, ca transformarea să fie și mai radicală, a decis să își lase barba să crească.

Mama actorului, apariții dezastruoase
Totodată și mama actorului a recurs la aceeași modalitate de întinerire. Femeia a combinat chirurgia plastică și alte tratamente, însă rezultatul este unul dezastruos.

Sylvester Stallone și-a injectat pomeții mult prea mult, și-a mărit chiar și buzele cu acid hialuronic, și-a făcut lifting la frunte și lista poate continua. Mai mult, la un moment dat au existat anumite speculații potrivit cărora actorul și-ar fi făcut și rinoplastie.

Celebrul actor nu a recunoscut de fiecare dată când a apelat la operațiile estetice, însă a mărturisit că pe câteva le-a făcut din cauza unor probleme de sănătate.