Tânără de 18 ani, pe drumuri cu doi copii!

Are lacrimi în ochi şi sufletul sfârtecat de durere. Claudia nu îşi mai găseşte liniştea de când a rămas pe drumuri împreună cu fiica ei.

Tânăra mămică, în vârstă de doar 18 ani, ar fi fost gonită din grajdul în care locuia chiar de tatăl copiilor ei, acuză Claudia.

Claudia l-a cunoscut pe tatăl copiilor ei când avea doar 12 ani

Tatăl copiilor nu este interesat de copiii mei. Nu este interesat să mă sune sau să îmi spună, ai bani pentru copii sau ce fac copiii sau să se intereseze măcar puţin de ei.

El se pune pur şi simplu la masă, mănâncă, dar nu se gândeşte vreodată dacă au mâncat copiii aceia, dacă au copiii aceia, dacă duc lipsă de ceva. Nimic, pur şi simplu. E doar pentru el

„, a mai spus Claudia pentru Acces Direct.

Claudia simte că a ajuns la capătul puterilor! Nu are nimic, dar vrea să lupte pentru ca pruncii ei să crească aşa cum ar merita: o fetiţă de 3 ani şi un băieţel de 2, care nu au nici măcar ce mânca!

Sunt disperată. Nu am unde să stau, nu am unde să mă duc, nu am unde să îmi îngrijesc fetiţa. Nu am nimic pentru ea. Nu pot să îi ofer nimic. Deci, pur şi simplu, chiar nu pot. Sincer, nu pot. Fetiţa mea nu are haine. Fetiţa mea nu are ce mânca, când alţii stau şi se joacă şi au jucării şi fetiţa mea nu are nimic. Am crescut-o pe fetiţa mea până la această vârstă într-un grajd şi la fel şi cel mic. Dar acum am rămas pe drumuri şi nu am unde să mă duc

„, a continuat, cu lacrimi în ochi, tânăra.

Mămica de 18 ani e dispusă să facă orice pentru ca celor doi copilaşi pe care i-a adus pe lume să le fie bine.