Tatăl Monicăi Columbeanu

Tatăl Monicăi Columbeanu este într-o stare deplorabilă şi a făcut mărturisiri sfâşietoare:

„Am crescut trei copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

Foarte bolnav, Emil Gabor s-a mutat la Bacău pentru că în Bucureşti nu mai avea pe nimeni, după ce două Monica Columbeanu şi Ramona Gabor s-au mutat şi ele din Capitală, în America şi, respectiv, Dubai. De altfel, Emil Gabor a declarat, cu amărăciune, că a ajuns singur la bătrâneţe, deşi este tatăl a trei fete.

Din cauza problemelor cu alcoolul, Emil Gabor a fost îndepărtat de familie. Soţia a divorţat şi fetele n-au mai vrut să ştie de tatăl lor, o bună perioadă de timp. Monica s-a măritat cu milionarul Columbeanu şi trăia o viaţă de huzur, iar Ramona a avut, de-a lungul anilor, mai mulţi iubiţi foarte potenţi financiar. Cu toate acestea, presa titra frecvent la vremea aceea că Emil Gabor se zbate într-o sărăcie lucie şi abia are ce mânca. Ulterior, relaţiile dintre ei s-au ameliorat şi fetele au început să-şi ajute tatăl cu bani.

În ultimii ani nu s-a mai ştiut nimic despre Emil Gabor, aşa cum nici despre fetele sale celebre – Monica şi Ramona – n-au mai apărut noutăţi.

Ciao a dat de urma fostului socru al lui Irinel Columbeanu şi aflăm, astfel, că Emil Gabor s-a mutat în Bacău şi este foarte bolnav. Dar, cel mai mult se luptă cu dorul de fetele lui, mai cu seamă de Ramona şi Monica pe care le vede mai rar pentru că sunt plecate din ţară. Alina, cea de-a treia fată din familia Gabor locuieşte, din fericire, destul de aproape de tatăl ei, însă nu-şi vizitează foarte des părintele.

„Mi-e dor de ele. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu.’, a declarat Emil Gabor pentru Ciao.ro.

Întrebat dacă fetele îl ajută măcar cu bani, din moment ce fizic nu pot fi alături de el, tatăl Monicăi Columbeanu a răspuns: „Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România.’