Ţi se face pielea de găină

Vasilica Dârjoancă, tânăra mamă ucisă într-un accident devastator de Revelion, a lăsat în urma ei multă durere şi regret.

Întreaga comunitate din satul sucevean Huşi o plânge pe femeia de 34 de ani, mama a două fetiţe.

Vasilica Dârjoancă a petrecut un Crăciun de poveste alături de soţul şi de fetele sale. Cei patru au avut Sărbători liniştite şli frumoase, iar de Revelion au decis să se bucure tot împreună pentru trecerea în 2020. După ce au petrecut în casă, la miezul nopţii, Vasilica Dârjoancă a ieşit alături de cei dragi afară, pentru a se bucura de focul de artificii.

După 20 de minute de la întâmpinarea Noului An, Vasilica Dârjoancă a fost lovită mortal de un şofer de 21 de ani. Acesta a vrut să efectueze o depăşire, însă în acel moment a lovit două persoane, pe Vasilica Dârjoancă şi pe un alt băiat de 20 de ani, acesta ajungând cu răni serioase la spital.

Vasilica Dârjoancă a fost transportată şi ea la spital, dar din păcate medicii nu au mai putut să o salveze, după ce aceasta intrase în comă după accident.

Vasilica Dârjoancă a lăsat în urma ei multă durere. Aceasta avea o familie unită, pe care o iubea mult. În plus, tânăra era mama a două fetiţe extrem de frumoase, care au rămas acum în grija tatălui lor.

De altfel, ultimele postări ale Vasilicăi, pe reţelele sociale, îţi fac pielea de găină. Femeia apare extrem de fericită în fotografiile postate, alături de cele mai importante persoane din viaţa sa, în ziua de Crăciun.