VEDETELE DE LA ”BRAVO, AI STIL!

Scene greu de imaginat s-au petrecut în culisele celebrei emisiuni de la Kanal D. Vedetele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-au luat de păr, la propriu, potrivit surselor noastre.

Ar fi fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție pentru a calma spiritele.

Vă prezintă, în exclusivitate, detaliile episodului uluitor dintre rivalele care fac deliciul publicului: Andreea Tonciu și Maria Ilioiu.

Miercuri dimineață, în jurul orelor 10:30, concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-au strâns în cabina de make-up de la Kanal D pentru a filma o nouă ediție în avans. Potrivit martorilor, Andreea Tonciu era pe scaun, pregătită să-și schimbe look-ul, iar Maria Ilioiu aștepta la rând. Având în vedere că cele două rivale se aflau în același loc, la distanță de jumătate de metru… până la o ceartă de zile mari n-a mai fost decât un pas!

Maria Ilioiu, eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”?!

În urmă cu câteva zile, Maria Ilioiu a publicat un mesaj în care acuza echipa Kanal D că taie la montaj în așa fel încât să pară ea mărul discordiei, și nu Andreea Tonciu: ”Nu înțeleg cum poate trece și poate fi încurajat limbajul de mahala de cea mai joasă speță, drept umor sau personalitate volubilă?! Nu pot înțelege cum producția a lăsat să continue mai mult un monolog cu un limbaj de vagaboandă decât un dialog în contextul în care, în alte sezoane, concurentele erau taxate cu mustrări și lipsa stelelor, într -un show TV?!”.

Surse din apropierea echipei care realizează show-ul de la Kanal D au mai dezvăluit că Maria Ilioiu va fi forțată să plece din emisiune și va fi înlocuită de o altă vedetă.