Veronica vrea să divorțeze

Soții Stegaru traversează din nou o perioadă tensionată. Veronica și Viorel continuă seria certurilor, aruncându-și cuvinte grele.

Tânăra din Blăgești susține că vrea să divorțeze de soțul său, iar lucrurile sunt atât de grave, încât cei doi s-au lepădat de verighete.

Relația dintre Veronica și Viorel pare din ce în ce mai proastă, iar cu fiecare ceartă, căsătoria lor se îndreaptă către… divorț! De curând, între cei doi soți a avut loc o dispută aprigă, încărcată de tensiuni. Aceștia și-au adresat cuvinte urâte și au decis să-și dea jos verighetele, simbol al iubirii lor.

Eu nu mai vreau să mai stau cu el. Gata! Am luat decizia. (…) A zis că nu mă primește socrul? Gata, să mă lăsați în pace. Să stai cu părinții tăi”, i-a spus Veronica lui Viorel, extrem de nervoasă.

Viorel nu s-a lăsat mai prejos și i-a adus la cunoștință soției sale că mama lui o poate da oricând în judecată.

Nu te interesează? Dar dacă se duce mama și te dă în judecată?”, a spus Viorel la Acces Direct.

În cadrul emisiunii, Veronica a declarat că vrea să fie o femeie liberă, deoarece, în acest fel, nu îl va mai avea pe Viorel pe cap.

Aceasta a părut destul de dezinteresată de situația fiicei sale, deoarece a susținut că dacă Viorel o va lăsa să o vadă bine, dacă nu, nu.

Ca răspuns al reacțiilor sale, Viorel i-a spus că în contextul în care ea va dori să dea divorț, trebuie să ia și fetița.

Dacă tu vrei divorț, bine. Dai divorț și iei și fetița”, i-a transmis Viorel soției sale.
Și eu unde stau cu ea?”, i-a răspuns aceasta. „Ei, aici nu știu”, a spus bărbatul.