Viorel a exasperat-o pe Vulpița

Povestea de dragoste dintre Veronica și Viorel Stegaru este de la o zi la alta diferită. Dacă astăzi aceștia râd și își exprimă iubirea, mâine cu siguranță își spun din nou adio.

Bărbatul are mereu ”grijă” să o tachineze pe soția lui, iar Vulpița izbucnește de fiecare dată în lacrimi.

Tensiunea ajunge la cote maxime în familia Stegaru.
Scandalul de ieri, cauzat de pasiunea lui Viorel pentru dansatoarea Emy, a luat amploare, iar gelozia Veronicăi pare, în aceste condiţii, de nevindecat.

Viorel se simte „încătuşat” de soţia sa, iar Veronica nu încetează să îl scalde în reproşuri, din ce în ce mai grave. Unde mai pui că Viorel nu pierde nicio ocazie s-o tachineze pe soţia lui. S-a întâmplat chiar şi în timp ce soţii Stegaru făceau temele pe care le-au primit de la profa Mara.

În momentul în care aceștia încercatu să-și rezolve temele pentru acasă, Veronica Stegaru nu a reușit să recite o strofa din poezie Luceafărul fără să tragă un ochi pe foaie, iar Viorel cârcotaș a luat-o la rost și i-a afirmat că acest lucru nu se numește învățat.

Veronica a fost foarte supărată deoarece din nou bărbatul ei nu o susține și a izbucnit în plâns. ”Ia sa te văd și pe tine” , i-a spus ea lui Viorel.

Pentru a fi iertat, acesta i-a dărut Veronicăi un buchețel de trandafiri pe care aceasta l-a primit cu drag, semn că și-a iertat soțul și de această dată.