Viorel, ameninţări şocante la adresa Veronicăi!

Veronica şi Viorel traversează o perioadă foarte dificilă. În cuplul Stegaru există noi tensiuni care par să le dezbine relaţia.

Motivul? Viorel o ameninţă pe soţia lui că o bagă în închisoare. În urma acestora, Vulpiţa susţine că îşi pune capăt zilelor.

Veronica este extrem de supărată pe soţul ei. După ce a enervat-o la culme atunci când a dansat, chiar sub ochii ei, alături de o dansatoare profesionistă şi foarte sexy.

Viorel nu se opreşte din a călca strâmb. Potrivit spuselor Vulpiţei, bărbatul este foarte zgârcit şi o ia de fiecare dată la rost atunci când cheltuie bani.

Mi-a scos ochii că de ce am luat pulover şi ce am mai luat„, a spus Veronica la „Acces Direct”.

Viorel pare să-i fi pus gânduri rele Veronicăi. Acesta şi-a ameninţat de mai multe ori soţia, spunându-i că o va băga în puşcărie.

La auzul acestora, Vulpiţa spune că se va omorî. Mara Bănică i-a luat apărarea tinerei din Blăgeşti şi l-a mustrat pe Viorel în direct.

Dacă o mai ameninţi o singură dată că o bagi la puşcărie pe mama copilului tău… Fata asta spune numai prostii. Deci din cauza acestor ameninţări: că o bagă la puşcărie şi că o să plătească 10 milioane, nu ştiu, eşti cumva Preşedintele Curţii Constituţionale de ştii tu? Ea zice că se omoară. Adică nu e ok„, a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii.