VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL

Informație-bombă în showbizul românesc!  vă prezintă exclusivitatea momentului!

Face milioane din evenimente, dar și din Youtube, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, are fanii la picioare, dar se pare că în viața ei ar exista episoade incendiare, de care nu a știut nimeni.

D.A.S. a intrat în posesia unor detalii-bombă! S-a zvonit, recent, că Vlăduța Lupău – artista momentului și „regina Youtube-ului” – l-ar fi „tradus” pe Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, nimeni altul decât Armin Nicoară. Artistul alături de care a făcut furori și care i-ar fi devenit, în cele din urmă, mai mult decât un coleg de formație.

Cei doi ar fi trăit o poveste intensă de iubire și, deși aflată la un pas de a se mărita – la momentul respectiv – Vlăduța Lupău s-ar fi folosit de pretextul cântărilor, atunci când ar fi vrut să petreacă momente de neuitat alături de Armin Nicoară. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, că artista și saxofonistul ei s-ar fi despărțit „cu scântei”, motiv pentru care Vlăduța Lupău nu și-ar mai dori ca numele ei să fie asociat cu cel al lui Armin Nicoară.

„Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Vlăduța Lupău: „Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a contactat-o pe Vlăduța Lupău, iar ideea că l-ar fi „tradus” cu Armin Nicoară pe Adrian Rus – de curând devenit și soțul ei – a scandalizat-o. Artista ne-a oferit primele declarații și nu a ezitat să-și „desființeze” fostul coleg de formație.

„Regina vizualizărilor” a mărturisit că nu o atrage un bărbat ca Armin Nicoară și a spus, printre altele, că ea l-a ajutat să devină cunoscut! Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a dezvăluit un motiv clar pentru care nu-și mai vorbește și nu mai colaborează cu Armin Nicoară.